nov 072018
 

Jubii – vi har fået bålhytte!

Vi er meget glade for, at vi har fået så flot en bålhytte, som, vi håber, vil blive til glæde for spejderarbejdet her i gruppen og også husets andre brugere. Andre i nærområdet er også meget velkommen til at benytte den efter aftale, det kan være SFO’er eller andre foreninger. 

Tak til Claus Thomsen, gruppeassistent, som i den første del af processen hjalp med os med at finde ud af, hvad det var vi ville have og hvad der rent faktisk var muligt. Og tak til Lars Hansen, kasserer i vores gruppe, som da vi havde bestemt hvad, har kørt projektet i mål ved at holde kontakten til kommunen og leverandøren.

Tak til Aage Møller Pedersen som har taget nogle gode billeder af denne store begivenhed til vores hjemmeside med mere.  Aage har også været spejder her.

Tak til vores Brass Band, fordi I kom og gjorde aftenen lidt mere festlig. Brass bandet spillede mens vi andre spiste suppe, som var lavet over bål.

En stor tak til vores sponsorer. Det er Y´s Mens klubben Vendelbo, Sct. Georgsgilderne i Hjørring, Ungdomshuset samt SparNord-fonden. Også tak til Lionsclub for donation til udstyr til at lave mad over bål.

Vi håber, at bålhytten vil være rammen om mange dejlige spejderstunder, og også at andre i nærområdet vil få øje på hytten og bruge den.

Sorry, the comment form is closed at this time.