jan 052024
 

Tirsdag d. 9. januar 2024 starter spejdermøderne igen for alle enheder. Vi har ulvene, som mødes kl. 17.00 til 18.30 og spejdertroppen, som mødes kl. 18.00 til 19.30. Vi arbejder på, at vi efter påskeferien kan tilbyde spejder for alle, der skal starte i børnehaveklasse efter sommerferien samt for dem, der allerede går i børnehaveklasse og 1. klasse. Vi har program og aktiviteter – har brug for praktisk hjælp.

I år har gruppen, som er Hjørrings ældste, 100 års jubilæum. Det vil vi fejre gennem hele foråret blandt ved at spejderne løbende vil lave aktiviteter, som spejdere har lavet for mange år siden. Lederne har kigget i gamle spejderbøger, og har fundet nogle sjove og anderledes spejderaktiviteter frem.

Jubilæet skal selvfølgelig også fejres med fest for alle. Der bliver en dag, d. 4. maj, for alle nuværende spejdere og deres familier samt en dag, d. 25. maj, med reception for alle tidligere spejdere og spejdere fra andre grupper samt alle andre, som vil være med til at markere dagen.

Sorry, the comment form is closed at this time.