sep 272016
 

I strålende sol tog nogle af spejderne og lederne af sted til Tolne skov for at hygge sig ved Kongebakken. Der blev spillet volleyball, kørt i svævebane og leget på legepladsen. Efter en omgang spejderfrokost med nybagte boller, tog vi alle på Ninjago-løb med 100 poster. Vi nåede ikke dem alle, selv om vi gjorde, hvad vi kunne. Vi skulle bruge både vores hoved og krop til at løse opgaverne. Bagefter var der kage  med saft, kaffe eller te sammen med forældrene.

Her er opskriften på Ninjago-boller:

1 liter koldt vand, 1/4 pk gær, 2 tsk salt, 2 spsk honning, 550 g hvedemel, 550 g havregryn.

Vand, gær, salt og honning røres sammen, havregryn og mel æltes i. Dejen stilles i køleskab og hæver mindst i 8 timer. Ælt dejen igen og sæt dem på bageplade med ske. Sættes i en kold ovn, som tændes på 200 grader og bages i 25 min. image

Sorry, the comment form is closed at this time.