aug 022016
 

IMG_6083

Vi glæder os rigtig meget til at komme i gang med spejder igen – og tiden nærmer sig. Vi starter med et anderledes møde tirsdag d. 16.august, hvor spejderne og deres forældre skal lave aftensmad over bål. Spejderne får årsstjerner, som viser, hvor mange år de har været spejdere.

Gruppen er så heldige, at vi kan byde velkommen til nye ledere, som har spejdererfaring. Vi ser frem til, at vi nu har mindst tre ledere til hver enhed og der er begge køn til stede. Med den lederbesætning er vi fuldstændig klar til at lave godt spejderarbejde, som beskrevet i vores formål, for børn og unge fra 5 år og op.

Vi opfatter spejderarbejdet som en proces, der udvikler børn og unge til selvstændighed og ansvarlighed der samtidig gør børn og unge robuste i forhold til mange af de oplevelser de senere vil møde i livet.

Der er ikke programmer at se på hjemmesiden endnu, da der er flere ting, der skal koordineres. Vi starter med de mere almindelige spejdermøder igen tirsdag d. 23. august.

I er velkommen til at kontakte gruppeleder Susanne Rævdal på telefon: 20874435 eller e-mail: susanne@spejdernet.dk

 

Sorry, the comment form is closed at this time.